Důvody A Léčba For Vysoký Krevní Tlak Mládež



Hyper napětí často se na že v'dospělé porucha,' ale pěstování množství mladí dospělí a mladší děti jsou padající kořist nemoci. Také - nazývá vysoký krevní tlak, hyper napětí nedochází když tepen a srdce jsou více vždy pracovních tužší, než běžné go krve všechny kolem v vlastní tělo --speciálně když srdce tlačí krve v oběhového metoda a/nebo pokud tepny odolávat krve pohyb.

Dospívající USA v současné době vážení mnohem více a další cvičení menší, než předchozích generací. Jako výsledek, sazby vysoký krevní tlak jeden z to skupina máte zvýšení v rychle roste rychlost po posledních dva desetiletí.

Tu opravdu ne méně než dvakrát rychlost viděl z pozdní-1980 spolu s brzy-1990.
Důvody

To byl jednou věřil, že vysoký krevní tlak v mládež byl hlavně příbuzný základní problém s je srdce nebo ledviny. Ale výzkum označuje tohle není případ a dospívající dnes pěstování hypertenze přesně rozměrů .

Většina případech jsou klasifikovány jako hypertenze, což znamená, že to je důsledek jiná zdraví stav. Ale základní příčinu hypertenze nadále ne zcela známý, to je pevně odkazovaných se změnami životního stylu faktory, jako obezity a snížená kardiovaskulární fitness.

While spousta lidé chci věří dorost protože menší verze dospělí, i tělesné ovlivňuje, že dorost podstoupit místo je jednoznačně zranitelný rizika. Hormonální změny a rapid růst spurts může , protože přechodné zvýšení hladiny cholesterolu a krevního tlaku množství, onemocnění, že může komplexní s strava s vysokým obsahem tuků, chybějící cvičení a kouření.

Jako výsledek, i by a dítě neví máte fyzické projevy melancholie, jejich krevního tlaku a cholesterolu měření může pádu no v range typicky viděl obézní dospívajících.
homepage vysokého krevního tlaku v dorost mnohem další komplikované než v starší osoby, spolu s, kterého zde je to křišťálově čistá set numerické hodnot přímá identifikace.

Není případ s dorost a mládež, především protože vysoký krevní tlak v lidé pod 20 neví pokračovat stejná zdraví problémy jako ti 40 (jako srdeční infarkt nebo mrtvice).

identifikace mládež spoléhá pěti Důležité proměnné:

Věk
Pohlaví
Výška
Systolický krevní tlak čtení (horní krevní tlak Cena, že odráží tlak center uplatňuje protože zakázky)
Diastolický krevní tlak čtení (nižší krevní tlak třeba, které odráží tlak když srdce se uvolní)

Všechny tyto principy tak kontrast jiné chlapci nebo holky naučit kde dospívající kapky v jenom jistá percentil, kontrast mezi zvláštní cena a hodnotu ostatní týmu.

Protože mládež s hypertenze tendenci trpět více kardiovaskulární problémy později každodenní život, včasné intervence je důležité snížení vysoká BP a udržení dlouhodobé control.

Jsou Zahrnuty v těchto tak životní styl změn i:

Jíst Strava
Zachování ideál index tělesné hmotnosti (BMI)
Cvičení často
Ukončení cigarety
Odstranění léky a alkohol použití

Léčba plány může liší, ale typicky se točí kolem životní styl zásahy před léky mohou být za.